З військової частини на Черкащині втік зі зброєю солдат строкової служби (відео)

Ще з ночі догори дригом тут перевертають все правоохоронці та військові. Із табельною зброєю та боєприпасами просто з території військової частини, що знаходиться в Умані, втік солдат строкової служби. Про це йдеться у сюжеті «Надзвичайних новин».

– Я одразу зрозумів, що сталася якась надзвичайна подія. Якщо я побачу солдата, то одразу дам про це знати. Головне, щоб він не стріляв, — розповідає місцевий житель Сергій.

З військової частини на Черкащині втік солдат строкової служби (ВІДЕО)

Близько другої ночі 28-річний вартовий тихцем покинув свій пост і не забув озброїтися. Він прихопив із собою автомат Калашникова та два магазини набоїв. Керівництво та весь особовий склад підняли тривогу. Солдати та їхні командири дуже роздратовані. Окрім військових шукали солдата і кінологи зі службовими собаками.

Наступного дня собакам вдалося вийти на слід дезертира. Варто зауважити, що втікач навіть не покидав території військової частини. Він переховувався у п’ятистах метрах від місця, де мав нести чергування. До кінця служби йому залишався лише один місяць. Подальшу долю норовливого солдата вирішуватимуть у військовій прокуратурі.

Детальніше дивіться у відео:

vycherpno.ck.ua

You may also like...