За розбійний напад на киянина затримано двох чоловіків

Зловмисники, погрожуючи ножем, заволоділи двома мобільними телефонами, годинником, документами та грошима потерпілого, після чого втекли. Слідчі розпочали досудове розслідування.

По спецлінії 102 до працівників поліції охорони надійшло повідомлення про те, що на проспекті Палладіна невідомі побили чоловіка та забрали його особисті речі. Слідчо-оперативна група та група реагування поліції охорони Святошинського управління поліції відразу прибула на місце скоєння злочину.

Нет описания фото.

Постраждалого – 36-річного чоловіка із травмою голови, забоєм грудної клітини та численними гематомами лікарі госпіталізували для надання необхідної допомоги.

Під час відпрацювання району увагу правоохоронців привернули двоє чоловіків, схожих за описом, який надав потерпілий. При поверхневій перевірці у них виявили та вилучили викрадені речі та ніж, який направили на експертизу.

Чоловіків затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правопорушниками виявилися 43-річні мешканці Хмельницької та Івано-Франківської областей. Один із чоловіків раніше вже був судимий за порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тяжкі наслідки.

Слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Фігурантам повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна. Наразі суд вирішує питання про обрання затриманим запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...