За розбійний напад на перехожу киянин отримав п’ять із половиною років в’язниці

Зловмисник напав на місцеву мешканку у під’їзді будинку. Чоловік душив її та вдарив ножем, після чого відібрав мобільний телефон та втік.

Нагадаємо, що подія трапилась у січні 2020 року у Святошинському районі Києва. Для документування злочину на місце події прибула слідчо-оперативна група територіального управління поліції.

На изображении может находиться: текст «полця киева вирок суду»

38-річна потерпіла повідомила, що незнайомець зайшов за нею у під’їзд, різко схопив її руками за шию та почав душити. Далі зловмисник дістав ніж та, погрожуючи фізичною розправою, силою відібрав у потерпілої ґаджет. Аби жінка не кинулась його наздоганяти, нападник вдарив її ножем та втік із місця злочину.

Правопорушником виявився 31-річний місцевий мешканець, раніше судимий за майнові злочини, а також за незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами.
Вироком Святошинського районного суду у місті Києві чоловіка за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, засудили до пֹ’яти років позбавлення волі.

Також, на підставі ст. 71 (Призначення покарання за сукупністю вироків) Кримінального кодексу України, суд частково приєднав не відбуте покарання та остаточно засудив зловмисника до покарання у вигляді позбавлення волі строком на п’ять років та шість місяців.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...