За вбивство сина під час гри у карти засуджено жителя Білгород-Дністровського району

нож

За скоєне він проведе за ґратами більше семи років.

Подія сталася на початку квітня поточного року в одному з населених пунктів Татарбунарської громади. В ході досудового розслідування поліцейські встановили, що смертельне тілесне ушкодження померлому спричинив  його батько під час вживання алкогольних напоїв і гри в карти. Помітивши, що син шахраює, між родичами виник конфлікт, в ході якого батько схопив зі столу кухонний ніж та вдарив ним сина у шию, після чого пішов з гаража в оселю.

Ледь живого з пораненням шиї потерпілого виявила сестра, яка і викликала поліцейських та «швидку». Потерпілого госпіталізували, але, на жаль, медикам не вдалося його врятувати. Чоловік помер унаслідок ушкодження сонної артерії.

З місця події слідчі вилучили знаряддя вбивства, біологічні зразки та інші речові докази у справі, які скерували на експертні дослідження.

Правопорушника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Надалі суд задовольнив клопотання слідчих та обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Чоловік не заперечував своєї провини та розповів, як все було.

«Зібравши достатньо доказів, ми висунули фігуранту обвинувачення за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Мова йде про вбивство – умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині. Обвинувальний акт ми скерували до суду, який, дослідивши матеріали провадження, визнав обвинуваченого винним і призначив йому покарання у вигляді семи років та трьох місяців позбавлення волі», – прокоментував начальник відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Едуард Коломієць.

Білгород-Дністровський районний відділ поліції Одещини

You may also like...