Жінка розповіла, що в столичній поліклініці на її доньку накинувся педофіл

Мати кинулась за зловмисником, але йому вдалося втекти.


Подія сталася 26 серпня, близько 11:30, у вбиральні дитячої поліклініки на вул. Академіка Стражеска.

Про це повідомила мама дівчинки у Фейсбук-спільноті “ЯВідрадний”.

Дівчинка 7,5 років пішла до вбиральні на другому поверсі, а мама залишилась чекати її у черзі.

“Її не було 2-3 хвилини, але за цей час дитина пережила жах”, – розповіла мати.

За словами матері, до кабінки вбиральні увірвався чоловік.

“Погрожуючи кулаком, він заставив дитину зняти білизну, включив відеозапис на телефоні та примусив показати статеві органи. Дитина хотіла кричати, але злякалась, що той вдарить. Потім він зачинив доньку в кабінці вбиральні і тримав, бо дочка не могла якійсь час відкрити двері. Підбігши до мене, вона була в шоці, ридала і не могла чітко пояснити, що сталося. Сказала тільки: мама, в туалеті дядя мене…”, – розповіла жінка.

Мати кинулась за зловмисником, але йому вдалося втекти.

Жінка написала заяву до поліції.

Зловмисника розшукують. Його прикмети: на вигляд чоловіку більше 40 років, світло-руде волосся, зріст 165-170 см, середньої статури, трохи кульгає на праву ногу.

“Але в мене дуже велике обурення і розпач! Чому в дитячій поліклініці, де сотні дітей за день проходить, не працюють відеокамери, які, до речі встановлено? Чому в бюджетній установі, де малолітні діти, немає муніципальної охорони? Чому вбиральні загального користування? Чому в поліклініку проходять люди без масок, а він був без маски”, – підсумовує жінка.

У поліції Солом’янського району повідомили, що вже відкрили кримінальну справу за розбещення неповнолітніх (ст. 156 КК України). // Діло

You may also like...