Після масованого обстрілу в Київській області є пошкодження енергетичної інфраструктури – без світла залишилася частина Київщини

Після російських атак на Київщині є постраждалі, повідомив керівник поліції Київщини Андрій Нєбитов.
«В одному із районів Київщини Силами протиповітряної оборони вже збито ворожі ракети. Водночас внаслідок обстрілів і влучань окупантів маємо пошкоджені будівлі. Є потерпілі», – написав він у телеграмі.

Олексій Кулеба попередив, що після сьогоднішніх російських атак слід готуватися до тривалої відсутності електрики. Фото ілюстративне

На місці працюють рятувальники та поліція, зазначає Радіо Свобода.

Голова ОВА Олексій Кулеба уточнив, що внаслідок російських обстрілів одна людина постраждала, інформація уточнюється. Також є руйнування приватних будівель.

Він також повідомив, що після масованого обстрілу в області є пошкодження енергетичної інфраструктури – без світла залишилася частина Київщини. Енергетики вже працюють над ліквідацією наслідків, але Олексій Кулеба попередив, що слід готуватися до тривалої відсутності електрики.

Вранці по всій території України була оголошена масштабна повітряна тривога. Повідомлялося про роботу сил ППО в низці областей. Влада вже підтвердила влучання російських ракет по критичній інфраструктурі в Києві, Харкові, Запоріжжі, на Буковині, Кіровоградщині та Черкащині. Також відомо про «прильоти» на Київщині.

You may also like...