Рашисти ввечері обстріляли Кривий Ріг, як мінімум троє загиблих – Зеленський пообіцяв завдавати російській державі втрат у відповідь

Як повідомив керівник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, внаслідок ворожої атаки сталася пожежа у багатоповерхівці.

“Всю інформацію уточнюємо. Загроза триває. В області повітряна тривога. Будьте у безпеці”, – закликав очільник області.

За даними голови ради оборони міста Олександра Вілкула, зафіксовано щонайменше три влучення, у тому числі пряме потрапляння до дев’ятиповерхової будівлі.

Як повідомляє глава міністерства внутрішніх справ України Ігор Клименко, загинули щонайменше троє людей. Голова Дніпропетровської ОВ Сергій Лисак пише, що відомо про 10 потерпілих дітей. Усього поранення отримали 38 людей.

Одне з трьох попадань, за даними Вілкула, припало на п’ятиповерхову будівлю.

Президент Зеленський відреагував на цей злочин у вечірньому зверненні:

“У цей час у Кривому Розі ще триває рятувальна операція після російського ракетного удару. Зруйнована частина дев’ятиповерхового будинку, перекриття між поверхами, була пожежа. Багато постраждалих. Усім надається необхідна допомога. Є, на жаль, загиблі. Мої співчуття всім рідним та близьким.

Ми будемо завдавати російській державі втрат у відповідь – цілком справедливо. Вони у Кремлі повинні привчитися до того, що терор для них не буває безкарним. Цих хворих уже нічого не вилікує від зла, але втрати вони відчують. Російська держава буде втрачати, і тільки це може зробити її безпечною для сусідів. Не лише для України – для різних народів наші дії зараз рятівні.”

You may also like...