Російські Z-воєнкори в розпачі й по суті звинуватили Путіна у брехні щодо збиття А-50 (нове відео)

збитий російський літак дальньої радіолокаційної розвідки А-50

Над Канівським районом Краснодарського краю ввечері 23 лютого був збитий російський літак дальньої радіолокаційної розвідки А-50. Він упав у районі хутора Трудова Вірменія (це приблизно 255 км від лінії фронту).

Це другий А-50 ПКС РФ, збитий за час війни. Ще один був пошкоджений на аеродромі в Білорусі. Російські z-воєнкори знову завели пісню що літак такого масштабу знову нібито збили російські ж системи ПВО, що прямо суперечить недавній заяві Путіна про те що це неможливо.

Таким чином z-воєнкори, не маючи снаги признати що літаки збиває ЗСУ, по суті звинуватили Путіна у брехні, що може викликати чергові смерті (Мурз) і посадки (Moscow calling, Гіркін).

Зазначимо, що літаки такого типу коригують дії авіації РФ і ракет, що випускаються по території України. Загалом у російських ПКС на початок війни було 8 справних літаків цього типу. Тепер залишилося 6. Без цих літаків ефективність російських ракетних обстрілів по Україні різко знизиться.

ГУР України заявив, що літак був збитий під час спеціальної операції. За словами джерела УП, російський літак  вдалося збити із ще радянського зенітного ракетного комплексу дальнього радіуса дії С-200, який пройшов кілька модернізацій.

А погки, місцеві жителі продовжують викладати відео з місця падіння А-50

You may also like...