Удар HIMARS по Скадовську: ліквідувано високопоставлених російських офіцерів Росії – ЗМІ

Внаслідок ранкового удару з РСЗВ HIMARS по окупованому Скадовську у Херсонській області ліквідовано російських високопоставлених офіцерів.

Про це повідомляють Центр національного спротиву, радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, Суспільне, так званий “виконуючий обов’язки губернатора Херсонської області” Володимира Сальдо у соцмережах, Радио СвободаСлідчий комітет РФ.

Удар HIMARS по Скадовську: ліквідували високопоставлених офіцерів Росії – ЗМІ

Зруйнована база, фото з соцмереж Андрющенка

Деталі: ЦНС повідомляє, що близько 09:30 в місті пролунало два потужних вибухи. За неперевіреною інформацією, як повідомляє ЦНС, удар прийшовся по тимчасовому пункту дислокації одного з підрозділів ФСБ. Зараз на місці влучання працюють служби окупантів.

“Суспільне” підтвердило вибухи в окупованому Скадовську.

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко повідомляє, що влучання було в районі будівлі колишнього колгоспу на перетині вул. Гагаріна та Портова:

“Все заблоковано, близько не пускають. Вже відомо про мінімум 15 поранених та п’ять “хороших русских”, що ніколи не поврнуться додому”.

Так званий “виконуючий обов’язки губернатора Херсонської області” Володимир Сальдо заявив про ракетний обстріл Скадовська. Він повідомляє лише про влучання в приватний сектор.

“Радио Свобода” повідомляє, що удару завдали з HIMARS. Зруйновано другий поверх будівлі. За інформацією російських і українських джерел, на які посилається видання, ліквідували кілька російських високопоставлених офіцерів.

Слідчий комітет Росії заявив, що “порушив кримінальну справу”. СК РФ стверджує, що пошкоджено цивільний об’єкт, є загиблі та поранені.

 

Фото Радіо Свобода

 

ФОТО З СОЦМЕРЕЖ АНДРЮЩЕНКА

 

УП

You may also like...