За межі України видворили кримінального злодія на прізвисько «Тахір»

Працівники кримінальної поліції ГУНП в Хмельницькій області спільно з представниками обласного управління державної міграційної служби видворили за межі України небезпечного кримінального злодія на прізвисько «Тахір».

31-річний чоловік є громадянином сусідньої держави. У 2007 році він вчинив на території України низку тяжких та особливо тяжких злочинів, в тому числі – умисне вбивство із корисливих мотивів в складі злочинної групи.

Зловмисника засудили до позбавлення волі, але, як стало відомо правоохоронцям, під час відбування покарання у виправній установі Хмельницької області на шлях виправлення він не став. Натомість, навіть планував після звільнення з місць позбавлення волі продовжити свою злочинну діяльність на території України.

У зв‘язку з цим правоохоронні органи прийняли рішення про примусове повернення чоловіка до країни його походження.  Крім того, згідно рішення УДМС в Хмельницькій області стосовно видвореного кримінальника застосовано заборону подальшого в’їзду в Україну строком на 3 роки.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

You may also like...