Біля Вишгорода патрульні висадили з авто чоловіка: зранку його знайшли замерзлим

Трьом патрульним поліцейським Києва оголосили підозру у перевищенні влади: вони не довезли чоловіка додому, висадивши його біля Вишгорода.

Зранку чоловіка знайшли замерзлим, повідомляє Громадське.
Related image

Як повідомили в прес-службі Патрульної поліції, працівники відомства 17 лютого отримали повідомлення про порушення громадського порядку в одному з районів Києва.

«Прибувши на місце події, працівники поліції виявили агресивно налаштованого молодого чоловіка, який поводив себе неадекватно та, ймовірно, перебував під дією токсичних або наркотичних речовин. В свою чергу патрульні спробували затримати порушника, однак останній почав чинити їм опір. З метою подолання опору, працівниками поліції було застосовано спецзасоби та кайданки, після чого порушника затримано та викликано швидку медичну допомогу», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що дізнавшись про те, що затриманий мешкає у Вишгороді, патрульні вирішили відвезти його додому. Проте, за словами правоохоронців, чоловік не хотів їхати додому і постійно намагався вийти з авто. Через це вони висадили затриманого на під’їзді до Вишгорода.

«На ранок місцеві мешканці знайшли труп. За попереднім оглядом судово-медичного спеціаліста – людина померла від переохолодження», — розповіли в поліції.

Матеріали щодо цього інциденту направили до Державного бюро розслідувань. Слідчі ДБР за погодженням з Генпрокуратурою повідомили трьом патрульним про підозру за фактом перевищення службових обов’язків, що призвело до тяжких наслідків у вигляді смерті потерпілого.

You may also like...