У Ковелі племінник із товаришем побив до смерті свого дядька

Днями до Ковельського МВ УМВС України у Волинській області звернулась місцева жителька з повідомленням, що у сусідній квартирі знаходиться тіло побитого чоловіка. 

Жінка стверджувала, що тіло її сусіда виявив племінник Олександр і після цього сказав їй, щоб вона подзвонила на «102». При попередньому огляді трупа було виявлено численні синці та призначено судово-медичну експертизу, яка встановила, що смерть сорокачотирьохрічного Василя настала внаслідок отриманих тілесних ушкоджень, які були несумісні з життям.

При проведені оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що племінник зі своїм товаришем часто заходив у гості до померлого дядька, і вони влаштовували свято «душі». Під час розмови з родичем померлого у працівників міліції виникли сумніви щодо правдивості його свідчень. Як виявилось, не дарма.

Зі слів правоохоронців, померлий Василь жив сам. Чоловік ніде не працював та постійно був удома. Завжди ходив по сусідах – просив поїсти та випити горілки. За своїм характером Василь нікому ні в чому не міг відмовити. Та цим часто користувались. Полюбляв до нього завітати і племінник зі своїм другом – теж випити, оскільки більше не було де. Крім цього, молодики примушували Василя йти просити по сусідах горілки, і якщо він відмовлявся, то били його. У цей вечір історія повторилась. Племінник Олександр з другом Юрієм прийшли до Василя та добряче випили. Зав’язалась суперечка, і родич добряче побив дядька – як виявилось, востаннє. Після чого гості покинули квартиру.

Сьогодні обоє друзів затримані та перебувають у ізоляторі тимчасового тримання Ковельського МВ УМВС України у Волинській області.

Юлія Локотько, ВЗГ УМВС України у Волинській області

МВС України
 

You may also like...