Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 10.07.2013

За 9 липня співробітники столичної ДАІ виявили 593 порушення правил дорожнього руху. Одним з найбільш розповсюджених залишається перевищення швидкості – 256 відхилень від правил. За керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння відсторонено 42 водії. За минулу добу в столиці зареєстровано чотири ДТП, в яких п’ять осіб отримали травми.

Державтоінспекція звертається до водіїв – будьте дуже уважні на дорозі, не перевищуйте швидкість, не виїжджайте на смугу зустрічного руху, дотримуйтесь правил маневрування та дистанції.

У вівторок співробітники ДАІ у Оболонському районі міста затримали чоловіка, який шахрайським шляхом заволодів грошима іншого громадянина. В цьому ж районі, інспектори полку ДПС ДАІ затримали чоловіка, який незаконно зберігав наркотичну речовину. Також, в Оболонському районі співробітники Державтоінспекції затримали жінку, яка нанесла тілесні ушкодження чоловіку. Крім того, у Голосіївському районі міста працівники ДАІ затримали водія автомобіля «Mazda – 3», що значився раніше викраденим. Для з’ясування обставин, усіх затриманих доставили до райуправлінь міліції.

За минулу добу в столиці зареєстровано три факти незаконних заволодінь транспортними засобами: так, у Дарницькому районі невідомі викрали автомобіль «LEXUS LX 470», чорного кольору, н.з. АА4333СХ, 2007 року випуску. А от у Святошинському районі незаконно заволоділи синім «ВАЗ 21063», н.з. АН6751ВК, 1987 року випуску та автомобілем «HONDA LEGEND SEDAN» синього кольору, н.з. ВО6888АР, 1997 року випуску. Прийнято міри розшуку.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини УДАІ 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

УДАІ м. Київ
 

You may also like...