Столичні поліцейські затримали наркозбувача у Голосіївському районі

Зловмисник збував заборонені речовини, використовуючи послуги поштового зв’язку. Окрім цього за місцем свого мешкання зберігав бойову гранату. На час слідства порушник перебуватиме під вартою, йому загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Затримали фігуранта столичні оперативники спільно з колегами з Голосіївського управління поліції на проспекті Науки, коли порушник йшов до поштового відділення з черговою партією «наркотовару». В коробках, які готувались до відправлення, правоохоронці виявили канабіс, запакований у сліп-пакет.

21- річного уродженця Луганщини поліцейські затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, а за його місцем мешкання провели санкціонований обшук, під час якого виявили та вилучили розфасовані пакети з наркотичною речовиною, солодощі з вмістом наркотичних засобів засоби для фасування та електронні ваги. Окрім цього у фігуранта вилучена бойова граната Ф-1 та запал до неї.

Речові докази правоохоронці направили на експертне дослідження.

Слідчі Голосіївського управління поліції за процесуального керівництва Голосіївського окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України – незаконне придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів та за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України – незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...