Поліцейські затримали молодика за збут психотропів на території Подільського району столиці

Правопорушник збував заборонені речовини шляхом закладок. Фігуранта затримано, речові докази вилучено. Порушнику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Під час патрулювання Подільського району столиці в лісопарковій зоні правоохоронці помітили чоловіка, який поводив себе підозріло, щось фотографував на землі на мобільний телефон, а побачивши поліцейських почав тікати. Поліцейські наздогнали невідомого та зупинили його для перевірки, у ході якої виявили у нього згортки з забороненими речовинами. На місце події прибула слідчо-оперативна група.

Слідчі вилучили у молодика розфасовану по згортках психотропну речовину. Крім того, поліцейські встановили місця де зловмисник вже встиг зробити «закладку» з психотропом та вилучили ще 14 таких згортків. Проведеною експертизою встановлено, що у вилучених пакунках знаходилась психотропна речовина «Альфа-PVP».

Поліцейські затримали 22-річного порушника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, та повідомили йому про підозру за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України – незаконне придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут психотропних речовин або їх аналогів. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...