На Роменщині неповнолітня «рекетирка» вимагала гроші в одногрупниці

Студентка вирішила поповнити свої кишені шляхом погроз своїй знайомій.  Фігурантка обіцяла  розголосити про неї інформацію особистого характеру, а також погрожувала фізичною розправою, як потерпілій, так і її рідним. У поліції  вже повідомили зловмисниці про підозру.

Під час досудового розслідування співробітники Роменського районного відділу поліції встановили, що 17-річна місцева жителька створила в соціальній мережі фіктивну сторінку та, видаючи себе за іншу особу, вимагала грошові кошти у своєї одногрупниці. Підозрювана надсилала повідомлення з погрозами оприлюднити про неї  інформацію особистого характеру, а  згодом і погрозами фізичної розправи, якщо дівчина не заплатить певну суму грошей. В загальному потерпіла перерахувала майже 20 000 гривень.

Наразі слідчі під процесуальним керівництвом Роменської окружної прокуратури повідомили неповнолітній про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 189 “Вимагання” Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Сумської області

You may also like...