На Донеччині нетверезі таксист з приятелем влаштували стрільбу

О пів на одинадцяту вечора наряд Слов’янського міжрайонного відділу державної служби охорони отримав сигнал про те, що біля нічного магазина по вулиці Ясній відбувається стрільба. Прибувши на місце і виявивши у склі торгівельного закладу кульовий отвір, правоохоронці приступили до пошуку зловмисників. 

Молодший інспектор групи затримання Олександр Резниченко повідомив, що істотно допоміг їм один зі свідків події, який виявився і головним постраждалим. За словами молодої людини, двоє невідомих у нетверезому стані приїхали на таксі за спиртним, причому один з них був за кермом, і почали приставати до продавця – його сестри. Він за неї вступився, за що і був побитий, а коли хлопець заскочив в магазин і закрився, то один з нападаючих дістав травматичний пістолет і вистрілив у вікно. Куля поранила молоду людину в спину. Вистріливши ще раз у вікно, зловмисники поїхали.

Завдяки оперативності пошук підозрюваних зайняв всього декілька хвилин. Жовта «Волга» з шашечками на даху спробувала втекти від переслідування дворами, але в врешті-решт була притиснута до узбіччя. Затриманими виявилися місцеві жителі, 31 і 33 років, обидва раніше судимі. Один з них заробляв на життя приватним візництвом, інший ніде не працював. Головний доказ – пістолет – був виявлений слідчо-оперативною групою під сидінням автомобіля.

Марк Ткаченко, УДСО при ГУМВС України в Донецькій області
 

You may also like...