Після візиту гостя – на лікарняне ліжко

Того дня юний житель м. Костянтинівки гуляв містом, не знаючи, чим зайняти себе. Благо, погода видалася тепла, бродити по вулицях можна нескінченно. Під час прогулянки у нього виникло бажання піти в гості до своїх знайомих, які жили у щасливому шлюбі. Парочка зраділа візитерові. 

Молодь сіла за стіл, звідкись з’явилася пляшка горілки, потім друга. Спочатку обговорили своїх спільних знайомих, потім вели інші розмови, про що зазвичай говорять під «біленьку. Дівчина не відставала від хлопців і активно брала участь в дискусіях. І такою вона здалася гостю дотепною, привабливою та красивою, що він вирішив признатися їй в своїх почуттях. Забувши, правда, що поруч знаходиться її законний чоловік, який, не дивлячись на неабияке випите, чітко міркує, в яку сторону рухається бесіда.

Попросивши товариша поводитися пристойніше, господар налив ще по 50 грам – щоб випити «мирову» і згладити незручну ситуацію. Але візитера, як мовиться, понесло. Він почав ображати главу сімейства, намагаючись «заробити бали» в очах його ж дружини. А те, що вона сама зробила декілька зауважень, лише розохотило хлопця.

Слово за слово, і почалася бійка. Фізично сильніший хазяїн швидко б «угамував» гостя, що розбушувався. Проте той дістав ніж, доводячи свою перевагу. Два удари ножем прийшлися у ціль: лезо уразило спину і бік господаря.

Побачивши кров, гість зрозумів, що зробив щось страшне, і в паніці вибіг з квартири. Дружина тим часом викликала «швидку», яка відвезла її чоловіка в лікарню. І вже звідси про подію повідомили в міліцію. Оперативники довго хлопця не шукали: в ході оперативно-розшукових заходів той був затриманий вже наступного дня.

Відносно зловмисника порушена кримінальна справа за нанесення тілесних ушкоджень. Йому загрожує реальний тюремний термін, а обраний запобіжний захід – арешт – забезпечить виконання процесуальних рішень. Здавалося б, в п’ятнадцять років життя тільки повинне розцвітати, але не тут те було, адже за гратами позитиву не багато. Господар, на щастя, вижив. Правда, пити йому лікарі заборонили – до повного одужання.

Павло Дьяченко, Прес-служба Костянтинівського МВ ГУМВС України в Донецькій області

МВС України

 

You may also like...