В Кривоозерському районі Миколаївщини троє хлопців обікрали магазин

До Кривоозерського РВ УМВС України в Миколаївській області зателефонував хазяїн одного з магазинів району і повідомив, що його обікрали. Прибувши на місце злочину, правоохоронці дізналися від Сергія, що вранці, відчинивши свій магазин, він побачив, що всередині все розкидано і відсутня його борсетка, в якій знаходилось чотири тисячі гривень і документи. При огляді місця події, недалеко від магазину міліціонери знайшли документи підприємця, які зловмисники викинули за непотрібністю.

В ході проведення оперативно – розшукових заходів в одному з районів Одеської області було затримано трьох місцевих мешканців віком від 15 до 22 років, які обґрунтовано підозрюються в скоєнні даного злочину. На даний момент хлопці дають свідчення.

Слідчим відділом Кривоозерського РВ УМВС України в Миколаївській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Роман Шкуренко, ВЗГ УМВС України в Миколаївській області

You may also like...