У Сімферополі по гарячих слідах розкрито вбивство

23 лютого близько першої години ночі на одному із проспектів Сімферополя поблизу торгівельного центру було виявлене тіло молодого чоловіка з численними тілесними ушкодженнями.

Членами слідчо-оперативних груп Сімферопольського міського управління та Центрального райвідділу міліції була встановлена особа загиблого, ним виявився 26-річний місцевий житель.

Упродовж дуже короткого відрізку часу оперативники встановили, що тілесні ушкодження потерпілому наніс 37-річний охоронець одного з сімферопольських нічних клубів (до речі, раніше судимий за статтею Кримінального кодексу України, що передбачає відповідальність за вчинення розбійного нападу). Наразі правоохоронці з’ясовують у підозрюваного, за що той так жорстоко розправився із хлопцем. Відносно затриманого охоронця порушено кримінальну справу за ст. 115 КК України, що передбачає відповідальність за скоєння навмисного вбивства, проводяться необхідні слідчі дії. Чоловікові може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

ВЗГ ГУМВС України в АР Крим
 

You may also like...