За образи жінка розчленувала чоловіка кухонним ножем

Наприкінці березня у Ставищі, що на Київщині, правоохоронці знайшли розчленоване тіло чоловіка.

Про це Магнолії-ТВ повідомили у прес-службі УМВС України в Київській області.

Про таку знахідку повідомили жителя міста. Вони розповіли міліції, що собаки на вулиці гризуть людську голову.

На місці правоохоронці окрім голови, на сміттєзвалищі знайшли інші розчленовані рештки. Загиблим виявився 40-річний місцевий житель, раніше неодноразово судимий.

З’ясувалося, що покійний протягом кількох діб не з’являвся дома. Дружина зниклого не змогла пояснити міліціонерам, куди подівся її чоловік, нарікаючи, що благовірний небайдужий до алкоголю, тому подібна ситуація для родини звична. Втім, слова жінки не підтвердилися. У сараї біля будинку, де мешкала сім’я, працівники міліції виявили відрізаний чоловічий статевий орган та частину ноги, закидані землею. Розчленовані рештки з головою знайдені на сміттєзвалищі та частини людського тіла, невдало приховані у підсобному приміщені, належали одній людині. Після пред’явлення доказів, дружина загиблого зізналася у вбивстві.

Правоохоронцям жінка розповіла, що покійний зловживав спиртним, бив і постійно принижував її. Того злощасного дня чоловік також прийшов нетверезим та побив її. Дочекавшись, коли кривдник засне, жінка взяла сокиру та щосили вдарила його по голові. З її слів, вже після другого удару чоловік перестав дихати. Злякавшись, вона розчленувала тіло померлого кухонним ножем. Ногу та інтимний орган прикопала у сараї, а все що залишилося вивезла до найближчої сміттєвої ями.

Наразі жінка затримана та перебуває в ізоляторі тимчасового утримання. За даним фактом проводиться ряд експертиз, у тому числі й психіатрична. Відносно підозрюваної працівники міліції порушили кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 КК України (навмисне вбивство). Вдові загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

You may also like...