У Кременчуці шахраї заволоділи квартирою 81-річного пенсіонера

Працівники карного розшуку Кременчуцького міського управління міліції викрили чотирьох осіб, які шахрайським шляхом заволоділи квартирою 81-річного пенсіонера.

Так, оперативники встановили, що 61-річний мешканець Кіровоградської області, за попередньою змовою із 23-річним викладачем профтехучилища, 38-річним працівником агенції нерухомості та 55-річним кременчужанином шахрайським шляхом заволоділи квартирою 81-річного чоловіка, мешканця міста Кременчук. Завдана шкода оцінюється у 170 000 гривень.

Наразі за цим фактом вже порушено кримінальну справу за ч.3 ст.190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України. Одну особу заарештовано, двоє – на підписці про невиїзд, а четвертий – у розшуку. Триває досудове слідство, в ході якого працівники міліції ретельно перевірять всі обставини скоєння злочину та нададуть адекватну юридичну оцінку діям кожного з фігурантів справи.

Нагадаємо, що санкція цієї частини статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

ВЗГ УМВС України в Полтавській області
 

You may also like...