Кримінальна хроніка Кіровоградщини на 20.06.2011

Протягом трьох діб працівниками органів внутрішніх справ Кіровоградщини розкрито низку злочинів, серед яких – 41 випадок нанесення тілесних ушкоджень, 4 пограбування, 21 крадіжку майна громадян та 12 злочинів по лінії боротьби з незаконним обігом наркотиків.

Працівниками Кіровоградського міського відділу міліції встановлено особи зловмисників, підозрюваних у скоєні пограбування. Ними виявилися двоє місцевих жителів, 1988 та 1990 років народження, один із яких раніше судимий. Кіровоградці під час купівлі товару в магазині відкрито заволоділи з прилавка грошима у сумі 100 гривень.

У ході проведення операції «Мак-2011» на присадибній ділянці жительки одного із сіл Голованівського району, 1962 року народження правоохоронці виявили та вилучили 35 рослин коноплі.

У Новомиргородському районі працівники міліції затримали за підозрою у нанесенні тілесних ушкоджень місцевому жителю, 1974 року народження, жительку одного із населених пунктів району, 1983 року народження. Під час сварки, яка виникла на ґрунті особистих неприязних відносин, жінка ножем ударила чоловіка в область грудної клітини.

На території домоволодіння жителя одного із сіл Вільшанського району, 1969 року народження, працівниками місцевого райвідділу міліції було виявлено та вилучено 91 рослину коноплі.

ВЗГ УМВС України в Кіровоградській області

You may also like...