На Полтавщині озвірілий нетверезий чоловік забив до смерті співмешканку

Днями до котелевської міліції надійшло повідомлення про вбивство у селі Ворони, що на Полтавщині. Отримавши інформацію, слідчо-оперативна група райвідділу одразу виїхала на місце надзвичайної події.

В ході роботи правоохоронці з’ясували, що того вечора, пізноввечері, за місцем свого проживання 40-річний місцевий чоловік разом із 29-річною співмешканкою вживали спиртні напої.

Після певної дози «оковитої» між подружжям, як це зазвичай буває, виникла сварка, що згодом переросла у побиття жінки. Благовірний ударами рук та ніг забив свою співмешканку до смерті.

Унаслідок сильних ударів бузувіра у жінки розірвалась печінка, стався крововилив у внутрішні органи. Також лікарі виявили у бідолашної перелом грудної клітини з розривом серця, перелом під’язикової кістки, переломи ребер.

За висновками судово-медичного експерта, від отриманих тілесних ушкоджень жінка й померла.

Підозрюваного затримано. Проти нього порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (Вбивство). Санкція цієї частини статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7-ми до 15-ти років. Триває досудове слідство.

ВЗГ УМВС України в Полтавській області

You may also like...