Інформація ДАІ м. Києва на 18.07.2011

За 16-17 липня 2011 року співробітниками ДАІ було виявлено 1269 порушень ПДР, з них найбільш характерні: перевищення швидкості – 843; створення аварійної ситуації – 3, керування в стані алкогольного сп’яніння – 97. За вихідні зареєстровано 4 ДТП в яких одна людина загинула та 7 отримали травми.

Незаконні заволодіння автотранспортом: субота – Подільський р-н а/м «Фіат Дабло Карго», 2008 р.в., червоний, д/н АА4993НМ; неділя – Дніпровський р-н а/м «Хонда Аккорд», 2007 р.в., сірий, д/н АА7344ЕХ; Оболонський р-н а/м «Рено», 2009 р.в., сірий, д/н Е541ХА (Російської Федерації).   
 
Співробітниками ДАІ виявлені та затримані 3 автомобілі, що знаходились у розшуку: «Тойот а Лексус RX 350», «БМВ-750» та «Форд Сьєра». Інспекторами полку ДПС ДАІ затриманий громадянин, який перебував у розшуку за скоєння злочину. До райуправлінь міліції за незаконне перевезення та зберігання наркотичних речовин доставлено – 5 осіб, перевезення вантажу без документів – 1, хуліганство – 2.             
      
З настанням літніх канікул більшість дітей проводить час на дитячих майданчиках та вулицях міста. Несподівана поява малюка на велосипеді, скейті, роликах – не рідкість, особливо у дворах будинків. А поведінка дітей не завжди буває передбачуваною. Тому Державтоінспекція м. Києва звертається до водіїв з проханням бути пильними та обережними під час керуванням транспортними засобами. Не забувайте, що на вулицях діти! Дотримуйтесь правил дорожнього руху, не перевищуйте швидкість. Цінуйте не тільки своє життя, а й інших.
 
Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії  483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того розпочав працювати телефон для СМС повідомлень: (063) 7682020.
 
Відділ зв’язків з громадськістю УДАІ м. Києва

You may also like...