Увага! Тиждень безпеки дорожнього руху

Як відомо в нашій державі зараз під егідою ООН проходить тиждень Безпеки дорожнього руху. Проблема безпечного пересування людей у всьому світі стала великою проблемою, оскільки щодня з життя ідуть молоді повні здоров’я та сил люди.

Якщо взяти офіційну статистку,то на столичних автошляхах сталося 1695 дорожньо-транспортних пригод, в яких 143 особи загинуло та 1951 – отримали травми різного ступеню тяжкості. Саме тому працівники столичної ДАІ активізували свою роботу саме зараз. І особлива увагу звертає на маленьких пішоходів. Практично в усіх районах міста співробітники ДАІ провели різноманітні заходи. Їх головна мета – привернути увагу дітей до дорожньої грамоти.
 
Тому у школах, дошкільних навчальних закладах проведені різноманітні конкурси, змагання юних інспекторів дорожнього руху, а також профілактичні бесіди на тему: «Безпечна поведінка на дорозі» з залученням творчих колективів міста.
Особлива увага приділялась маленьким пішоходам і на вулиці. У випадку,коли дитина відхилялась від вимог правил,то інспектори робили записи в щоденники та проводили з ними профілактичну роботу. Таким чином дієвість таких заходів подвоювалась. Вдома та в школі знали про цей прикрий випадок. І як показує практика після цього малюки не порушували законів доріг.
 
УГАИ  КИЕВ
 

You may also like...