Непроханий гість познущався з літньої жінки

Працівники Кіровоградського РВ УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні тяжкого злочину затримали 47-річного жителя одного із сіл району.

До райвідділу міліції надійшло повідомлення від сільського голови про те, що невідомий чоловік вночі познущався над 74-річною місцевою жителькою.

На місце події терміново виїхала слідчо-оперативна група. У ході проведення першочергових заходів правоохоронці встановили особу підозрюваного. Ним виявився односельчанин потерпілої, який раніше вже був двічі судимий і в одному із випадків за скоєння подібного злочину, – розповідає начальник Кіровоградського РВ УМВС України в Кіровоградській області Володимир Куценко.

Вдень чоловік вживав алкогольні напої, а близько першої години ночі, повертаючись додому, завернув до одного із подвір’їв. Вибивши двері, зловмисник зайшов до будинку, де побачив літню жінку та вирішив задовольнити з нею свою статеву пристрасть.

Застосувавши фізичну силу та погрожуючи своїй жертві розправою, чоловік познущався зі старенької і пішов геть.

За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 152 «Зґвалтування» Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від до від трьох до п’яти років. Слідство триває.

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області

You may also like...