Найбільш резонансні злочини та події в Україні на 02.01.2012

Як повідомили «УК» в УЗГ УМВС України, упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 7599 заяв про злочини.

За незаконне зберігання зброї затримано дві особи. У правопорушників вилучено обріз мисливської рушниці та 65 набоїв.

За злочини у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано дві особи. Вилучено 120 г наркотичних засобів.
 
Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 75 дорожньо-транспортних пригод, в яких 17 осіб загинули та 87 – травмовані.
 
В місті Одеса в результаті проведення оперативно-розшукових заходів викрито раніше затриманого за аналогічні злочини 45-річного місцевого жителя, котрий 8 листопада минулого року скоїв крадіжку грошей та особистих документів у представника ЗМІ.
 
Вчора о 12.50 у селищі Калинівського району Вінницької області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 46-річного іноземного громадянина (мета перебування в Україні з’ясовується). Попередньо встановлено, що він уночі 29 грудня минулого року в зазначеному селі, зламав замки вхідних дверей, проник до приміщення церкви й викрав 12 ікон. Викрадене вилучено.
 
Першого січня о 4.00 у місті Харків затримано 26-річного іноземного громадянина (мета перебування в Україні з’ясовується), та 26-річного жителя одного з селищ Харківської області. Попередньо встановлено, що вони на території залізничного вокзалу під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв заподіяли тілесні ушкодження 21-річному місцевому жителю (госпіталізовано).
 
Вчора о 14.00 у місті Києві до міліції по спецлінії “102” зателефонував невідомий. Він повідомив, що в одному з житлових будинків закладено вибухівку. Проведеним обстеженням вибухонебезпечних предметів не виявлено. Евакуація не проводилася. Вжитими заходами встановлено, що це безпідставне повідомлення, з хуліганських спонукань, зробив 21-річний місцевий мешканець, без постійного місця роботи, раніше судимий. Правопорушника затримано.
 
У селищі Рокитнівського району Рівненської області викрито 58-річного місцевого жителя. Встановлено, що він удень 1 січня, з хуліганських спонукань, зробив безпідставне повідомлення про замінування приміщення залізничного вокзалу у місті Київ.
 
На Луганщині працівники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили жительку міста Суходільськ. Вона, у порушення вимог Закону України “Про заборону грального бізнесу в Україні”, у зазначеному місті організувала інтерактивний клуб, у якому здійснювала незаконну діяльність з організації та проведення азартних ігор. Гральне обладнання вилучено. Слідчими органами внутрішніх справ порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч.1 ст.203 КК України (зайняття забороненими видами господарської діяльності).
 
УК

You may also like...