Управління ДАІ у Львівській області інформує про ДТП та затримання водіїв

Прес-служба управління ДАІ Львівщины повідомила «УК» про ДТП та затримання водіїв в області.

На Львівщині відбулося зіткнення двох автомобілів: травмовано 23-річного водія

4 січня близько 18.40 години на автодорозі сполученням Львів-Краковець водій автомобіля «Опель Омега» (польська реєстрація), 23-річний житель села Підлуби Яворівського району, скоїв зіткнення з автомобілем «Ауді А4» (польська реєстрація) під керуванням 28-річного львів’янина.

Попередньо встановлено, що причиною цієї ДТП стало порушення водієм автомобіля «Опель Омега» правил дорожнього руху, який, виконуючи маневр повороту ліворуч, не переконався, що це буде безпечно та не надав перевагу зустрічному автомобілю.

Унаслідок ДТП водій автомобіля «Опель Омега» отримав тілесні ушкодження, а саме –  забій грудної клітки, струс головного мозку, розтягнення м’язів шиї.

   
На Львівщині нетвереза бабуся потрапила під колеса автомобіля

4 січня о 18.30 годині у селі Старий Яричів Кам’янко-Бузького району водій автомобіля «ВAЗ-2109», 28-річний житель села Малехів Жовківського району, скоїв наїзд на пішохода, 71-річну місцеву жительку.

Унаслідок автонаїзду жінка отримала тілесні ушкодження (закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, гематома голови) та була госпіталізована у лікарню міста Львова. Також медики встановили, що жінка на момент ДТП знаходилась у стані алкогольного сп’яніння.

Попередньо встановлено, що ця ДТП сталась через раптовий вихід жінки-пішохода на проїжджу частину дороги, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників дорожнього руху.

У Львові водій авто наїхав на неповнолітнього, який переходив дорогу через пішохідний перехід 

4 січня о 18.15 годині у Львові на перехресті вулиць Стрийська-Максимовича водій автомобіля «Сітроен», 44-річний житель Львова, допустив наїзд на 16-річного львів’янина.

Попередні причини ДТП – порушення водієм автомобіля правил дорожнього руху, який  не надав перевагу пішоходу, що рухався через пішохідний перехід.

Унаслідок автонаїзду пішохід отримав тілесні ушкодження (забій м’яких тканин лівого стегна, забій поперекового відділу хребта) та після огляду лікарями Львівської міської дитячої клінічної лікарні, що на вулиці П. Орлика, був відпущений додому.

 

Інспектори ДАІ затримали водія «Мерседеса», який після скоєння ДТП втік

Інспектори дорожньо-патрульної служби ДАІ Львівської області у результаті проведених оперативно-розшукових заходів встановили та затримали водія автомобіля «Мерседес-Бенц Віто», який скоїв наїзд на велосипедиста, після чого втік.

Зокрема було затримано 27-річного жителя міста Червоноград. Він, керуючи вищевказаним автомобілем, у селі Сілець Сокальського району скоїв наїзд на велосипедиста та утік з місця події, не надавши потерпілому допомоги.

Зараз за даним фактом триває перевірка.

На Львівщині «Рубіж» виявив «Ленд Ровер», який був у розшуку

4 січня об 11.50 годині під час несення служби на стаціонарному посту №1 «Великосілки»  інспектори дорожньо-патрульної служби ДАІ за допомогою системи сканування «Рубіж» зупинили автомобіль марки «Ленд Ровер», яким керував житель міста Києва.

Даний автомобіль знаходиться в орієнтуванні на затримання (заявник – Державна виконавча служба Шевченківського районного управління юстиції).

Для проведення подальшої перевірки у даній справі даний автомобіль було поставлено на арештмайданчик у Кам’янко-Бузькому районі.

У Львові виявили та затримали жінку-водія «ВАЗу», яку підозрюють у скоєнні злочину

4 січня о 14.30 годині під час нагляду за дорожнім рухом у Львові на вулиці Пулюя, 30 інспектори дорожньо-патрульної служби ДАІ за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль «ВАЗ», яким керувала 37-річна жителька Львова.

Під час перевірки документів у водія було встановлено, що дана особа знаходиться у розшуку за скоєння злочину.

Для проведення подальшої перевірки затриману доставлено у Залізничний райвідділ міліції.

«УК»
 

You may also like...