Клеркам Кернеса-Гепи замовили особисті таксі вже на 3,6 мільйони

Департамент економіки та комунального майна Харківської міськради 7 лютого за результатами тендеру уклав угоду з КП «Харківське міське бюро технічної інвентаризації» на надання в лютому-грудні 2012 року транспортних послуг на суму 195 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Всупереч закону про держзакупівлі на сайті «ВДЗ» відсутня конкурсна документація, в якій повідомляється суть придбаних послуг. Вартість угоди свідчить про те, що Департамент економіки орендував один автомобіль з водієм.
 
Департамент праці та соцполітики Харківської міськради 2 лютого уклав угоду з КП «Автобаза швидкої медичної допомоги міста Харкова» на транспортні послуги легкового автомобіля з водієм в 2012 році вартістю 197 тис грн. В цьому випадку на сайті «ВДЗ» також відсутня конкурсна документація.
 
Нагадаємо, раніше управління праці та соцпитань Департаменту праці та соцполітики Харківської міськради орендувало один автомобіль з водієм за 200 тис грн. Харківська міськрада орендувала 12 автомобілів за 2,46 млн грн. Департамент будівництва та шляхового господарства Харківської міськради орендував три представницькі авто за 554 тис грн.
 

You may also like...