Управління ДАІ у Львівській області інформує

Прес-служба управління ДАІ у Львівській області повідомила «УК» про події на шляхах регіону.

У Львові жінка-водій автомобіля збила дитину-пішохода

15 лютого о 13.40 годині у Львові на перехресті вулиць Богуна-Котляревського водій автомобіля «КІА», 28-річна львів’янка, скоїла наїзд на пішохода, 17-річну Львова, яка переходила проїжджу частину дороги.

Після цього зіткнення, водій «КІА» зіткнулась із припаркованим автомобілем «ВАЗ-2106».

Унаслідок цієї ДТП автомобілі отримали технічні пошкодження, а дівчина-пішохід – тілесні ушкодження. У неї – поєднана травма, струс головного мозку, перелом лівої ключиці, травма правого плеча. Дитину госпіталізовано у реанімаційне відділення лікарні міста Львова. 

Попередні причини цієї автопригоди – порушення дівчиною-пішоходом правил дорожнього руху, яка переходила проїзну частину дороги за межами пішохідного переходу. За даним фактом триває перевірка.


Затримано нетверезого водія іномарки, який скоїв аварію, у якій було травмовано двох дітей

15 лютого о 17.00 годині у Львові на автодорозі Львів-Брюховичі (біля повороту на Голосіївське кладовище) водій автомобіля «Міцубіші Паджеро», 44-річний житель Львова, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, скоїв зіткнення з автомобілем «Пежо Партнер» під керуванням 51-річної жительки Пустомитівського району.

Після цієї ДТП водій автомобіля «Міцубіші Паджеро» місце події залишив. Унаслідок зіткнення транспортні засоби отримали технічні пошкодження, а пасажири автомобіля «Пежо Партнер» – тілесні ушкодження. Зокрема, у 30-річної жительки Львова – забій м’яких тканин голови, а в річного хлопчика – струс головного мозку.

Попередні причини ДТП – порушення водієм автомобіля «Міцубіші Паджеро» правил дорожнього руху, який, керуючи у стані алкогольного сп’яніння, не вибрав безпечної швидкості руху, не дотримався безпечної дистанції та залишив місце ДТП.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами інспектори ДАІ виявили та затримали водій автомобіля «Міцубіші Паджеро», який після скоєння ДТП втік з місця події. Зараз за даним фактом триває перевірка.


У Львові жінка впала з тротуару на дорогу, де її «зачепив» автобус

15 лютого о 18.40 годині у Львові на вулиці К.Левицького, 95 водій автобуса «БАЗ», 56-річний житель Львова, скоїв наїзд на пішохода, 76-річну місцеву жительку, яка, рухаючись по тротуару, втратила рівновагу та впала на проїжджу частину дороги.

Унаслідок цієї ДТП жінка отримала тілесні ушкодження (забій м’яких тканин стопи,  забійна гематома лівої стопи) та після надання медичної допомоги її було відпущено додому.

У Львівській області інспектори ДАІ виявили автомобілі з «підробками»

15 лютого близько 14.00 години інспектори ДПС Мостиського відділення ДАІ під час несення служби зупинили автомобіль «ВАЗ-2108», яким керував 33-річний житель села Дроздовичі Старосамбірського району.

Під  час  перевірки  документів на вказаний вище автомобіль інспектори ДАІ виявили, що  панель з номером кузова вварена кустарним способом.

Для проведення подальшої перевірки за даним фактом водія та автомобіль «ВАЗ-2108» було доставлено у Мостиський райвідділ міліції.

Того ж дня, 15 лютого, інспектори ДАІ під час оперативно-профілактичного відпрацювання у селі Прибужани Кам’янка-Бузького району зупинили автомобіль «Опель-Кадет» під керуванням 34-річного місцевого жителя.

Під час огляду номерів агрегатів кузова та двигуна вищевказаного автомобіля були виявлені сліди механічного втручання у номер кузова та двигуна, а також дублююча табличка номера кузова, яка не відповідає записам у реєстраційних документах.

Автомобіль затримано та поставлено на арештмайданчик для проведення досліджень. Перевірку за даним фактом проводять працівники Кам’янка-Бузького райвідділу міліції.

УК
 

You may also like...