В Киеве на пешеходном переходе, «Фольксваген Гольф» сбил 10-ти летнего мальчика

26 липня, в Деснянському районі Києва, близько 20 години вечора на вулиці О. Сабурова, 17 водій автомобіля «Фольксваген Гольф» на нерегульованому пішохідному переході скоїв наїзд на 10-річного хлопчика.

За попередніми даними автомобіль рухався у напрямку вулиці О.Бальзака. Зі слів свідків, водій навіть не намагався гальмувати, перед зеброю, і скоїв наїзд. Дорогу маленький пішохід так і не перейшов. Чому водій не зупинився та не надав можливість перейти проїзну частину наразі з’ясовує слідство. Що стосується пішохода, то дитина отримала закриту черепно-мозкову травму, забиття тіла та з струсом головного мозку була госпіталізована до лікарні.

Державтоінспекція звертається до батьків, та всіх дорослих – ваша передбачуваність, увага до дітей безумовно допоможе уникнути лиха. У випадку, коли водій побачить маленького пішохода край дороги необхідно знизити швидкість і бути готовим до того, що дитина може порушити Правила. Останнім часом також сталось чимало дорожніх пригод, коли дітей травмують на позначених переходах. Водії також повинні пам’ятати, що «зебра» це те місце, де правила охороняють всіх пішоходів і дорослих і дітей. Ми нагально просимо не забувати про це. 

Відділ зв’язків з громадськістю УДАІ м. Києва

You may also like...