У Львові затримали злодія, який «чистив» офіси, аптеки, бари та магазини

Співробітники Галицького райвідділу Львівського міського управління міліції за скоєння крадіжок у центрі міста затримали 42-річного чоловіка, який півжиття вже відсидів за ґратами.

Півроку до Галицького райвідділу міліції зверталися львів’яни із заявами про крадіжки. Зокрема, цьогоріч у березні один із заявників повідомив про крадіжку з аптеки, звідки винесли гроші та медикаменти. Згодом надійшла заява від іншого громадянина, який поскаржився, що невідомий проник через вікно до кафе-бару, викравши телевізор, тюнер, цифровий фотоапарат та горілчані вироби.   

«Загалом чоловік, на якого скаржилися власники вказаних вище закладів, скоїв 12 крадіжок. Крадені речі додому не приносив, а ховав у підвалі, де облаштував спеціальну схованку», – розповів Іван Іваночко, начальник Галицького РВ ЛМУ ГУ МВС України у Львівській області.

Чоловік майже 20 років відсидів у в’язниці. З місць позбавлення волі вийшов у кінці 2011 року. А у лютому цього року знову взявся за старе. Тоді зловмисник проник до Інтернет-кафе у центрі міста і викрав електроінструменти. Окрім цього у той самий період чоловік поцупив з приміщення майстерні платіжну картку.

Проти зловмисника порушили кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України  (крадіжка з проникненням). За скоєння цих злочинів чоловік може знову повернутись до місць позбавлення волі на шість років.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області 

You may also like...