Була коханкою, а стала крадійкою

В Ямпільському районі раніше засуджена 29-річна жінка обікрала свого 53-річного коханця. Після їх зустрічі чоловік недорахувався 500 гривень. От тільки витратити гроші вона так і не встигла, її затримали правоохоронці та для пояснення своїх дій направили у відділ міліції.

Про викрадення 500 гривень у Миколи Петровича правоохоронці дізнались від самого потерпілого, який прийшов до райвідділу міліції скаржитись на свою знайому. Він запевняв, що окрім неї цього зробити більше ніхто не міг, тож, попросив ретельно її перевірити.

Щоб розшукати підозрювану знадобилась лише година. Затримали жінку на автовокзалі. Остання одразу зізналась у скоєному та розповіла, що того вечора їй зателефонував знайомий з яким вони домовились зустрітись. Звичайно, не обійшлось без алкоголю. Година була пізня і жінка вирішила залишилась у Миколи Петровича. А вранці, коли прокинулась, знайомого не було, тож, говорить, скористалась моментом й почала нишпорити у шафі. Там вона і знайшла 500 гривень, які вирішила привласнити собі. От тільки скористатись ними не встигла, затримали правоохоронці.

Як з’ясувалось пізніше, це не перша зустріч жінки з правоохоронними органами. Лише кілька місяців тому вона звільнилась з місць позбавлення волі, де відбувала покарання за майнові злочини. До того ж, нещодавно вона обікрала жителя Серединобудського району, у якого вкрала мобільний телефон. Сьогодні правоохоронці перевіряють жінку на причетність до скоєння аналогічних злочинів. Говорять, що «список» обікрадених нею може збільшитись. Та поки працівники міліції встановлюють кількість її жертв, стосовно затриманої вже порушили кримінальну справу за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка», яка передбачає покарання до трьох років позбавлення волі.

Управління МВС України в Сумській області

 

 

You may also like...