На Львівщині дві неповнолітні дівчини пограбували працівницю кафе-бару

На Львівщині у місті Яворів двоє неповнолітніх дівчат пограбували 19-річну дівчину, яка пізно ввечері поверталася додому з кафе-бару, в якому працює. Без жодного слова правопорушниці підійшли до перехожої, в якої відібрали мобільний телефон та сумочку з особистими речами.

Подія сталася 18 жовтня близько 23.00 години. У місті Яворів 19-річна працівниця кафе-бару здала свою зміну і поверталася до дідуся додому. Дорогою її перестріли дві дівчини, які вирвали з рук мобільний телефон «Нокіа», а також сумочку з 20 гривнями та косметикою, завдавши потерпілій матеріальних збитків на 1 100 гривень.

Вже вранці наступного дня пограбована дівчина звернулася до працівників міліції, які за «гарячими» слідами виявили та затримали зловмисниць. Відтак, до рук правоохоронців потрапили 15-річна і 18-річна жительки міста Яворів.

Як розповіла старший інспектор Яворівського РВ ГУ МВСУ в Львівській області капітан міліції Галина Мрочко, одна із неповнолітніх, а саме – 15-річна правопорушниця, вже неодноразово потрапляла у поле зору міліції. Дівчинка, яку під опіку взяли її дідусь та бабуся, доставила їм чимало клопотів. Відчуваючи себе самостійною, стареньким не раз доводилося шукати онуку за межами Яворова. Вона втікала від своїх опікунів – у пошуках пригод.

Інша зловмисниця живе з батьками, однак ті не у повному обсязі дбають про виховання доньки, що і далося взнаки.

На сьогодні вирішується питання про вжиття заходів до неповнолітніх дівчат, які скоїли злочин. Речові докази (пограбоване) вилучено.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
(за матеріалами капітана міліції Галини Мрочко, старшого інспектора Яворівського РВ ГУ МВСУ у Львівській області).
 

You may also like...