Кримінальна хроніка Житомирщини на 31 жовтня 2012 року

До чергових частин УМВС України в Житомирській області упродовж минулої доби надійшло 268 повідомлень, 238 з яких із ознаками злочинів, серед них крадіжки чужого майна, нелегальний обіг наркотичних засобів та інші. У 98 випадках встановлено особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. Припинено 142 порушення правил дорожнього руху, 13 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

30 жовтня до Романівського РВ із заявою звернувся житель смт. Мирополя, 1939 р.н., повідомивши про те, що з його будинку, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено телевізор та цифровий тюнер. Сума збитку становить 1600 гривень.
Оперативники карного розшуку за підозрою у скоєнні злочину затримали 17-річного онука потерпілого, в якого викрадене вилучили.

Цього ж дня до Андрушівського райвідділу звернулась жителька району. Пенсіонерка заявила про те, що з її будинку, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено гроші в сумі 4 тисячі гривень.
Працівники міліції за підозрою у скоєнні злочину затримали 38-річну непрацюючу місцеву жительку.

Минулої доби до Житомирського РВ із заявою звернулась 63-річна жителька смт. Озерного, яка заявила про те, що з її квартири, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено золоті прикраси. Сума збитку встановлюється.
Дільничні інспектори міліції за підозрою у скоєнні злочину затримали 19-річного непрацюючого місцевого жителя.

Органами та підрозділами внутрішніх справ області постійно вживаються практичні та організаційні заходи, направлені на профілактику та розкриття злочинів, пов’язаних з пограбуванням та обкраданням громадян, а також їх квартир, приватних будинків, дач. Шановні громадяни! Не забувайте й самі подбати про власну безпеку та безпеку свого майна.

СЗГ УМВС України в Житомирській області

 

You may also like...