Кримінальна хроніка Житомирщини на 1 листопада 2012 року

До чергових частин УМВС України в Житомирській області упродовж минулої доби надійшло 300 повідомлень, 276 з яких із ознаками злочинів, серед них крадіжки чужого майна, нелегальний обіг наркотичних засобів та інші. У 87 випадках встановлено особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. Припинено 200 порушень правил дорожнього руху, 19 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

31 жовтня до Черняхівського райвідділу звернувся 63-річний житель району з заявою про те, що з його гаража, шляхом проникнення через отвір в даху, невідомим викрадено бензопилу вартістю 3 тисячі гривень.

Працівники міліції за підозрою у скоєнні злочину затримали 28-річного жителя району, в якого викрадене вилучили.

Цього ж дня до Коростенського міськвідділу із заявою звернувся непрацюючий житель району, 1964 р.н., який повідомив про те, що в райцентрі невідомим викрадено його мопед, який він залишив без нагляду. Сума завданого збитку становить 5 тисяч гривень.
Оперативники карного розшуку за підозрою у скоєнні злочину затримали неповнолітнього жителя райцентру.

Минулої доби до Малинського МВ із заявою звернувся житель райцентру, 1993 р.н., повідомивши про те, з будинку, в якому він тимчасово проживає, шляхом розбиття віконного скла, невідомим викрадено ноутбук, фотоапарат, мобільні телефони та гроші. Загальна сума завданого збитку становить близько 16 тисяч гривень.
Працівники міліції в скоєнні даного злочину підозрюють 42-річного жителя райцентру, розшук якого триває.

Шановні громадяни! Аби не стати жертвою злодіїв, заздалегідь подбайте про безпеку своєї оселі. Обладнайте помешкання міцними дверима та надійними замками. Залишаючи домівку навіть на нетривалий час, не забувайте закривати кватирки та вікна. Перебуваючи вдома, не залишайте двері своїх будинків та квартир незамкненими.

СЗГ УМВС України в Житомирській області
 

You may also like...