Інформація ДАІ м. Києва на 08.11.2012

За 7 листопада співробітниками столичної ДАІ виявлено 534 порушення Правил дорожнього руху. Найбільш розповсюдженим порушенням залишається перевищення швидкості – 209 відхилень від правил. За невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки до відповідальності притягнуто – 49 водіїв, без необхідних документів керували автіками – 26, порушення правил проїзду пішохідних переходів – 16. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння виявлено – 34 водія. Крім того виявлено 14 пішоходів-порушників.

Вчора, в столиці було зареєстровано 5 ДТП (1 наїзд на дитину-пішохода), в яких 5 осіб отримали травми. Зверніть увагу! В столиці спостерігається погіршення погодних умов – зниження температури, хмарність та опади. Пам’ятайте, дощ – знижує видимість, погіршує умови керування. У зв’язку з цим, столична Державтоінспекція звертається до водіїв з проханням бути максимально обережними під час руху в несприятливих погодних умовах, неухильно дотримуватися швидкісного режиму, безпечної дистанції та правил маневрування.

ДАІ нагадує, що в столиці триває комплекс профілактичних заходів «Перевізник – зима 2012». З метою підвищення безпеки пасажирських перевезень, столична ДАІ спільно з представниками Укртрансінспекції проводить комплекс профілактичних заходів на пасажирському автомобільному транспорті. Інспектори перевіряють підприємства і суб’єкти господарювання, на предмет виконання ними вимог законодавства про автомобільний транспорт. Особлива увага приділяється питанням підготовки автотранспорту до використання в осінньо-зимовий період, заміни шин на зимові, справність приладів обігріву стекол та салону, організацію передрейсового контролю технічного стану автобусів та проведення щозмінного медичного огляду водіїв.

Зареєстровано незаконне заволодіння транспортним засобом: Святошинський район – а/м "Тойота Королла», н.з. АА5324СХ, 2006 р.в., сірого кольору. Прийнято міри розшуку.

Вчора, у Шевченківському районі співробітники міліції затримали громадянина, який по вулиці Котовського,23 скоїв незаконне заволодіння автомобілем «ВАЗ-21063». Чоловіка доставлено до райуправління міліції.

Крім того, виявлено автомобілі, що знаходились у розшуку, а саме: «KIA Cerato», «Dodge Nitro», «Daewoo Lanos»,» Hyundai Tucson».

У Печерському район інспекторами полку ДПС ДАІ за підробку номерів агрегатів затримано водія автомобіля «Мерседес Бенц». Під час перевірки встановлено, що номер кузова змінено кустарно. Чоловіка для з’ясування всіх обставин доставлено до райуправління міліції.

Також до Святошинського райуправління міліції за незаконне перевезення та зберігання наркотичних речовин було доставлено чоловіка.

Також столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може прийти на допомогу. Нагадуємо також, що працює телефон для СМС повідомлень: (063) 9550900.

Відділ зв’язків з громадськістю УДАІ м. Києва
 

You may also like...