Кримінальна хроніка Житомирщини на 15 січня 2013 року

За минулу добу до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 323 повідомлення, 91 із них – з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них крадіжки чужого майна, грабежі, хуліганство, незаконне поводження з наркотичними засобами та інші. У 49 випадках встановлені особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій.

Припинено 208 порушень правил дорожнього руху, 24 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

14 січня до Корольовського райвідділу міліції із заявою звернулася 22-річна місцева жителька, яка повідомила про те, що її було пограбовано невідомою жінкою. Зловмисниця вихопила з рук дівчини сумочку з гаманцем та мобільним телефоном. Працівники міліції встановили, що у вказаному кримінальному правопорушенні обґрунтовано підозрюється 39-річна житомирянка. Наразі встановлюються всі обставини події.

Цього ж дня до Коростишівського райвідділу УМВС звернувся 64-річний киянин, який повідомив про крадіжку з його дачного будинку, розташованого в с. Здвижка. На місці події правоохоронці встановили, що зловмисник потрапив до будинку, розбивши віконне скло. Його здобиччю став мішок цукру та електропилка. Черговим нарядом міліції було встановлено підозрюваного – 37-річного жителя Брусилівського району.

Ввечері 14 січня до чергової частини Малинського міськвідділу міліції звернулася 46-річна місцева жителька, яка повідомила про те, що було розбито скло на дверях її магазину. Працівники міліції встановили, що дане правопорушення вчинив непрацюючий 34-річний житель Малинського району.

Шановні громадяни! Будьте обачними у питаннях збереження вашого майна. Своєчасно вжиті застережні заходи можуть вберегти вас від неприємних сюрпризів та зазіхань злодіїв. Подбайте про укріпленість ваших осель, не забувайте зачиняти двері, коли перебуваєте вдома. Задумайтеся над питанням професійної охорони помешкання, приміром Державна служба охорони може стати надійним гарантом безпеки вашого майна.

СЗГ УМВС України в Житомирській області
 

You may also like...