Кримінальна хроніка Житомирщини на 10 червня 2013 року

За минулі вихідні дні до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 685 повідомлень, 132 із них – з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них крадіжки чужого майна, умисне нанесення тілесних ушкоджень, хуліганства, шахрайства, незаконне поводження з наркотичними засобами та інші. У 29 випадках встановлені особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. Крім того, встановлено 3 особи, що причетні до раніше зареєстрованих правопорушень. Припинено 120 порушень правил дорожнього руху, 12 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

8 червня працівники міліції Черняхівського райвідділу УМВС встановили, що 42-річний житель Житомирського району здійснював закупівлю у населення молочних продуктів, за які обіцяв згодом розрахуватися. Наразі встановлено, що чоловік ошукав таким чином двох жительок одного з сіл Черняхівського району, заборгувавши їм гроші в загальній сумі 2400 гривень. Наразі встановлюються всі обставини події та причетність чоловіка до інших аналогічних правопорушень.

9 червня до Бердичівського міськвідділу міліції звернулась 47-річна жителька райцентру із заявою про зникнення з її квартири ювелірних виробів та заощаджень на загальну суму 9500 гривень. Працівники міліції за підозрою у скоєнні правопорушення затримали 17-річного жителя району, у якого вилучили викрадене. За даним фактом розпочато слідство.

До Корольовського райвідділу міліції м. Житомира надійшло повідомлення про пограбування. 35-річний житель обласного центру розповів, що зловмисник відібрав у нього мобільний телефон та рюкзак. Про пограбування було повідомлено всім нарядам міліції, що працювали поблизу місця події. Працівники патрульної служби за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення затримали 44-річного житомирянина. Наразі встановлюються всі обставини події.

Шановні громадяни, не забувайте подбати про власну безпеку. Повертаючись додому увечері, обирайте освітлені маршрути руху. У разі потреби заздалегідь домовтесь, щоб вас зустрічали рідні, або скористайтесь послугами таксі. Якщо вам все-таки не вдалося уникнути зустрічі з грабіжником, відразу зверніться до найближчого відділу міліції. 85% злочинів розкриваються за «гарячими» слідами.

СЗГ УМВС України в Житомирській області

 

You may also like...