Кримінальна хроніка Житомирщини на 26 червня 2013 року

За минулу добу до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 348 повідомлень, 54 із них – з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них крадіжки чужого майна, шахрайства та інші. У 11 випадках встановлені особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. Припинено 292 порушення правил дорожнього руху, 52 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

25 червня до Корольовського РВ звернулась жителька Житомирський району, 1969 р.н. Жінка, приватний підприємець, повідомила про те, що біля одного з будинків обласного центру, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено металевий контейнер для сміття. Сума збитку становить 400 гривень.

Дільничні інспектори міліції за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення затримали раніше судимого 30-річного місцевого жителя, який у скоєному зізнався. 

Цього ж дня до Любарського РВ із заявою звернувся 61-річний житель району. Пенсіонер розповів, що уночі з даху будинку-пустки, за яким він наглядає, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено 28 листів шиферу. Сума збитку становить 550 гривень.

Працівники міліції у скоєнні кримінального правопорушення затримали двох непрацюючих місцевих жителів. 

До Ємільчинського райвідділу звернувся житель с. Барашів, 1963 р.н., заявивши про те, що уночі в вказаному селі з подвір’я його домоволодіння, шляхом вільного доступу, невідомий незаконно заволодів мотоциклом. Сума збитку встановлюється.

Оперативники карного розшуку за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення затримали 35-річного місцевого жителя, в якого викрадений мотоцикл вилучено. 

Шановні громадяни! Залишаючи без нагляду свої транспортні засоби, особливо у нічний час, Ви ризикуєте безпекою Вашого майна. Будьте обачними та обережними. Подбайте про надійне місцезнаходження вашого авто чи мотоцикла на час вашої відсутності або відпочинку. 

СЗГ УМВС України в Житомирській області

 

You may also like...