Кримінальна хроніка Одеської області на 27.06.2013

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 481 заява та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Татарбунарського РВ надійшла заява від мешканки с. Нові-Трояни, 1970 р.н., про те, що на пляжі одного з курортів, невідомі зловмисники відкрито заволоділи її двома мобільними телефонами. Вжитими заходами викрито трьох жителів Ренійського району, від яких надійшли правдиві свідчення. Викрадене вилучено та повернуто власниці.

До Любашівського РВ надійшло повідомлення про те, що до центральної районної лікарні доставлено Валерія, 1970 р.н., жителя с. Козачий Яр з тілесними ушкодженнями. В ході виїзду слідчо-оперативної групи встановлено, що за місцем мешкання під час вживання спиртних напоїв та раптово виниклої сварки і бійки житель с. Троїцьке, 1965 р.н., наніс опоненту тілесні ушкодження. Підозрюваного відпущено під зобов’язання. За даним фактом  відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

До Портофранківського РВ надійшла заява від Дмитра, 1992 р.н., про те, що знаходячись біля розважального закладу невідомий зловмисник відкрито заволодів його золотим ланцюжком та золотим браслетом загальною вартістю 8500 грн. Вжитими заходами було викрито одесита, 1973 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення.

До Хмельницького ВМ надійшла заява від жителя м. Донецьк,  1980 р.н., про те, що невідомий зловмисник розбивши скло, проник до його автомобіля, звідки викрав магнітолу та папку з документами. Проведеними заходами було викрито двох раніше судимих за крадіжку жителів смт. Іванівка, 1987 рн., 1979 рн., та двох раніше засуджених одеситів, 1977 р.н., та 1993 р.н., від яких було отримано правдиві свідчення. Дані особи перебувають у Хмельницькому відділі міліції.

До Київського РВ надійшла заява від Алли, 1955 р.н., про те, що Ірина, 1977 р.н., зловживаючи довірою, шахрайським шляхом змусила її взяти кредит в банку на ноутбук вартістю понад чотирьох тисяч гривень та гроші досі не повертає. Вжитими заходами жінку було затримано та отримано правдиві свідчення.

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...