Кримінальна хроніка Львівщини за 01-04.08.2013

Кримінальна хроніка Львівщини за 01-04.08.2013

1 серпня

До працівників Дрогобицького МВ звернувся 35-річний житель району та повідомив про те, що 27 липня о 03.00 на території одного з професійних ліцеїв району невідома особа із застосуванням фізичного насилля відкрито заволоділа його грошима в сумі 60 гривень та мобільним телефоном «Нокіа», всього на суму 900 гривень. Правоохоронці встановили, що пограбування скоїв 20-річний раніше судимий житель міста Стебник. Речові докази вилучено. 

У чергову частину Мостиського РВ звернувся з заявою 21-річний мешканець району, що 1 серпня близько 15.30 год. в м. Судова вишня двоє чоловіків, відволікши його увагу, викрали з гаманця заявника, що знаходився в його автомобілі, майже 1300 гривень. Встановлено, що крадіжку скоїли 16-річний та 17-річний місцеві жителі. 

Правоохоронці Личаківського РВ Львова з’ясували, що крадіжку 2-метрової металевої труби,чавунних каналізаційних колін, вартістю 2000 гривень з приміщення однієї зі шкіл, скоїв 49-річний мешканець м. Винники. Речові докази вилучено. 

У квартирі 44-річного жителя Дрогобича на основі ухвали Дрогобицького міжрайонного суду було проведено санкціонований обшук, в ході якого було виявлено та вилучено шість одноразових медичних шприців із залишками рідини, поліетиленовий пакет із вмістом подрібненої речовини зеленого кольору рослинного походження вагою 6 грамів, які скеровано на дослідження в НДЕКЦ при ГУМВС України в Львівській області. Чоловіка наразі затримано на підставі ст. 208 КПК України та знаходиться в ІТТ Дрогобицького МВ. 

У ході проведення профілактичної операції «Мак-2013» працівники Жидачівського РВ виявили незаконний посів 197 рослин снодійного маку на присадибній ділянці 71-річної житель району. Працівники Сколівського РВ в господарстві 74-річної жительки району виявили посів 120 рослин снодійного маку. 

2 серпня 

У Сихівський РВ Львова надійшло повідомлення від бригади швидкої медичної допомоги, про те, що в Львові померла 85-річна місцева мешканка. На місце події встановлено, що 2 серпня близько 01.00 год. 57-річний львів’янин на ґрунті неприязних відносин із-за зловживання алкогольними напоями спричинив тілесні ушкодження своїй матері , від яких остання померла. Чоловіку письмово оголошено про підозру та затримано в порядку ст.208 КПК України. 

У ході розслідування кримінального провадження працівники Бродівського РВ встановили, що 30-річний мешканець Бродівського району о 18.15 год. 13 липня цього року на пл. Ринок, перебуваючи в приміщенні одного з магазинів, здійснив повторну крадіжку парфумерної продукції, викравши жіночу туалетну воді загальною вартістю майже 735 гривень. 

До працівників Городоцького РВ звернулась 55-річна жителька району, яка повідомила про те, що 12 липня з її будинку 53-річний співмешканець, уродженець Одеської області, шляхом вільного доступу викрав її мобільний телефон «Q-72» вартістю 700 гривень, дві флешки вартістю 40 гривень кожна та 500 гривень. Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини. 

Правоохоронці Личаківського РВ Львова у ході проведення оперативно-розшукових заходів встановили, що 59-річний непрацюючий львів’янин скоїв крадіжку чугунної ванни вартістю 500 гривень з подвір’я 53-річного мешканця Львова. 

3 серпня 

У Червоноградський МВ звернулась 73-річна місцева мешканка, яка повідомила про те, що 23 липня її 22-річний онук, увійшовши у її довіру, заволодів її ноутбуком та здав в ломбард. Сума завданих збитків становить 4000 гривень. Наразі проводиться перевірка. 

Правоохоронці Франківського РВ наразі встановлюють особу, яка скоїла крадіжку жіночої сумочки з автомобіля «Тойота Превія». У сумці, яка належить 45-річній львів’янці знаходились гроші в сумі близько 2 000 гривень, паспорт громадянина України, ідентифікаційний код, посвідчення водія, техпаспорт на автомобіль, страховка та інші особисті речі. 

Із заявою про крадіжку з автомобіля звернувся у Сихівський РВ 31-річний львів’янин. Чоловік повідомив, що невідомі, розбивши скло вікна його авто «Мітсубісі Лансер» викрали відеореєстратор «Піонер» та навігатор «Піонер», всього на суму 1 250 гривень. З місця події вилучено фрагменти скла, мікрооб’єкти. 

3 серпня о 10.05 год. У Сихівський РВ звернулась 58-річна львів’янка, пенсіонерка, яка повідомила про те, що вночі по вул. Бережанська із її металевого вагончика, шляхом злому замка, викрадено апарат для зварювання, дві лопати, два рубероїди. Сума збитків 1 400 гривень. З місця події вилучено чотири серцевини замка та лом. 

4 серпня 

У Галицький РВ Львова звернулась з заявою 52-річна львів’янка, що 4 серпня у період з 12.00 по 13.20 години по вул. Б.Хмельницького з продуктового магазину 23-річна продавець скоїла крадіжку майже 1800 гривень та намагалась викрасти продукти харчування. Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. 

У Пустомитівський РВ надійшла заява від 31-річного жителя району, який повідомив правоохоронців про те, що 4 серпня у селі Сердиця поблизу місцевого клубу 25-річний мешканець села спричинив йому тілесні ушкодження. На місці події правоохоронці встановили, що суперечка між чоловіками відбулась в день святкування дня села на ґрунті особистих неприязних стосунків. Тоді один з чоловіків розбив скляну пляшку об голову кривдника, спричинив тілесні ушкодження уламками пляшки. Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. 

25-річний львів’янин звернувся з заявою до працівників Франківського РВ Львова та повідомив про те, що шляхом злому вікна його квартири на першому поверсі невідома особа викрала ноутбук «Асус К-50», відеокамеру «Соні», ювелірні вироби. Сума збитків 27 000 гривень. А працівники Залізничного РВ Львова наразі встановлюють особу, що скоїла крадіжку двох телевізорів «Самсунг», монітору до комп’ютера «Філіпс» та ігрову приставку, всього на суму 10 000 гривень з квартири 29-річного львів’янина. 

У чергову частину Мостиського РВ звернулась з заявою 46-річна мешканка району, що вночі 04 серпня близько 02.00 год. з її будинку шляхом віджиму метало-пластикового вікна викрадено гроші в сумі 5 000 євро,11 000 доларів США, 7 000 гривень та золоті вироби. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини. 

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області

You may also like...