Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 15.09.2013

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 110 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Працівниками Комінтернівського РВ викрито одесита, 1994 р.н., який з крамниці торгівельно-розважального комплексу намагався скоїти крадіжку чоловічого одягу на суму 2598 грн.

До Портофранківського РВ надійшла заява від Марії, 1995 р.н., про те, що невідомий зловмисник відкрито заволодів її сумочкою, у якій знаходились гаманець, зарядний пристрій до мобільного телефону, сорочка, штани, навушники. В ході оперативно-розшукових заходів працівниками спецпідрозділу «Беркут» за гарячими слідами у скоєнні злочину викрито Анатолія, 1979 р.н., від якого отримано правдиві свідчення та вилучено речовий доказ.

До Київського РВ надійшла заява від Дмитра, 1984 р.н., про те, що невідомий проник до його автомобіля та таємно викрав електричний насос вартістю 500 грн. Вжитими заходами викрито Руслана, 1980 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення.

До Білгород–Дністровського МВ звернувся 29-річний одесит із заявою про те, що невідома особа викрала у нього золоті прикраси. Вжитими заходами було встановлено, що молодий чоловік приїхав у гості до своєї подруги та залишив без нагляду золоті вироби, чим і скористався 39-річний брат господарки квартири, який і викрав прикраси. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками статті 185 КК України (крадіжка), ведеться слідство.

При відпрацюванні заяви приватної підприємниці про крадіжку білизни з торгівельного прилавку працівниками Котовського МВ затримано 27-річного Дениса та 17-річну Анастасію, у яких вилучено викрадений товар. Відкрито кримінальне провадження за ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка».

Працівниками служби ВДСО м. Котовська з розважального закладу за порушення громадського порядку до райвідділу міліції доставлено 37-річного Сергія та 27-річного Олександра. На даних громадян складено адміністративні протоколи за ст. 173 «Дрібне хуліганство» КУпАП.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...