Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 17.09.2013

За 16 вересня співробітниками столичної ДАІ виявлено 720 порушень Правил дорожнього руху. Одним з найбільш розповсюджених порушень залишається перевищення швидкості – 312 відхилень від правил. За невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки до відповідальності притягнуто – 84 водія, без необхідних документів керували автіками – 23, порушення правил проїзду перехресть – 19. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування –39 водіїв. Крім того, виявлено 17 пішоходів – порушників.

За добу в столиці було зареєстровано 3 ДТП в яких троє людей отримали травми. Серед травмованих 2 пішохода. Столична Державтоінспекція звертається до водіїв – будьте уважні при проїзді пішохідних переходів і в місцях можливої появи людей. Заздалегідь знижуйте швидкість, не об’їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть пішоходів, які переходять дорогу. Вчора, за порушення правил проїзду пішохідних переходів до відповідальності притягнуто 27 водіїв.

Крім того, вчора у Дніпровському районі інспектори ДАІ за шахрайство затримали жінку, яка обманом заволоділа 500 доларами США у чоловіка. У Святошинському районі вдалося затримати чоловіка, який скоїв крадіжку особистих речей з салону автомобіля. Громадян для з’ясування всіх обставин доставлено до райуправлінь міліції.

Також, у Печерському та Святошинському районах затримано двох громадян за незаконне зберігання наркотичних речовин, в Оболонському також затримали двох чоловіків, але за нанесення тілесних ушкоджень.

За минулу добу в столиці зареєстровані незаконні заволодіння транспортними засобами: Дніпровський район автомобіль «ВАЗ-2103», номерний знак АА6508ІК, 1977 року випуску, зеленого кольору; Шевченківський район – «ВАЗ-2106», н.з.22-44ХТБ, 1981 р.в., червоний; Печерський район – «БМВ Х6», н.з.АА9805КА, 2010 р.в., білий; Оболонський район – «ВАЗ-2105», н.з.АА0900МІ, 1990 р.в., білий. Прийнято міри розшуку.

Вчора, інспектори ДАІ виявили 7 автомобілів, що знаходились у розшуку.

Зверніть увагу! В столиці по 20 вересня триває комплекс профілактичних заходів щодо попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму «Увага! Діти на дорозі!». Вчора, інспектори ДАІ виявили 5 водіїв, які перевозили дітей в авто з порушенням правил, а з початку року – 836 випадків.

Столична Державтоінспекція звертається до водіїв – не забувайте про паски безпеки. Перевозячи маленьких пасажирів, дотримуйтесь Правил дорожнього руху і памятайте, що дитина потребує додаткового захисту перебуваючи в автомобілі. Використання дитячих крісел знижує ризик травмування у ДТП.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон ДАІ Києва 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

УДАІ м. Київ

You may also like...