Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 08.10.2013

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 198 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Працівники Хмельницького ВМ викрили 20-річного Євгена, від якого надійшли правдиві свідчення у скоєнні двох пограбувань одеситів.
До Портофранківського ВМ надійшла заява від чоловіка 1989 р.н. про те, що на привокзальній площі невстановлений злочинець із застосуванням фізичної сили відкрито заволодів його двома мобільними телефонами, грошима у сумі 500 доларів США та 200 гривень, посвідченням водія та золотим ланцюжком. У скоєнні даного злочину викрито 27-річну Катерину, від якої отримано правдиві свідчення. Жінку відпущено під зобов’язання.

Арцизькі правоохоронці отримали повідомлення від чергового ДСНС про те, що в с. Теплиця, на території приватного житлового будинку, в колодязі, під час його очищення, виявлено авіаційний снаряд калібру 125 мм часів ВВВ. Артилерійський снаряд часів ВВВ було виявлено і в Біляївському районі, на відстані 2 км від с. Великий Дальник. Місця знахідок охороняються. Знешкодження боєприпасів проведуть фахівці ДСНС.

До чергової частини Суворовського РВ надійшло телефонне повідомлення про те, що в магазині по проспекту Добровольського охоронцями затримано чоловіка, який намагався таємно викрасти з торгівельного залу ковбасні вироби на суму близько 260 гривень. В ході перевірки даної інформації було викрито раніше засудженого мешканця області, 1991 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення у скоєнні даного кримінального правопорушення. Речові докази вилучено.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...