Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 02-03.11.2013

Упродовж двох минулих вихідних до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 247 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Київського РВ надійшла заява від представника телефонної компанії про те, що невстановлена особа по вулиці Академіка Корольова таємно викрала кабель. Вжитими заходами викрито Віталія, 1971 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

Працівниками Хаджибеївського ВМ викрито Василя, 1958 р.н., який погрожуючи застосуванням насилля до Віри, 1975 р.н., відкрито заволодів її сумкою, в якій знаходились два мобільних телефони та гроші в сумі 1300 грн.

Працівниками Кодымського РВ в ході огляду домоволодіння жителя смт. Слобідка, 1973 р.н., з його письмового дозволу виявлено та вилучено 15 гр. марихуани. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

До Суворовського РВ надійшла заява від Леоніда, 1946 р.н, про те, що невідомий зловмисник з під’їзду його будинку викрав ящик з інструментами та посуд. В ході оперативно-розшукових заходів у скоєнні злочину викрито В’ячеслава, 1992 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

До Портофранківського ВМ надійшла заява від Олександра, 1989 р.н., про те, що невідомий зловмисник шляхом застосування фізичної сили, відкрито заволодів його гаманцем, в якому знаходились особисті документи та гроші. Вжитими заходами у скоєнні вказаного злочину викрито 22-річного одесита, від якого надійшли правдиві свідчення.

Працівниками Татарбунарського РВ викрито жительку с. Лиман, 1993 р.н., яка, в кінці липня 2013 р. з офісного приміщення бази відпочинку курорту Катранка, викрала золоті вироби на суму 7000 грн.

До Приморського РВ із заявою звернулась Євгенія, 1990 р.н., про те, що невстановлений зловмисник на ринку «Привоз» з кишені її куртки викрав мобільний телефон. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито Володимира, 1978 р.н., жителя Миколаївської області, від якого отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

Працівниками Іллічівського МВ притягнуто до адміністративної відповідальності, за ч.1 статті 178 КУпАП (розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді), місцевого мешканця, 1979 р.н., який розпивав вино на лавочці на одній з вулиць м. Іллічівська.

До Київського РВ надійшла заява від Руслана, 1984 р.н., про те, що невідомий заволодів моторолером, що знаходився на вулиці Гумільова. Сума збитку становить 6000 грн. Вжитими заходами викрито 23-річного одесита.

До Суворовського РВ звернулася Ірина, 1989 р.н., із заявою щодо вжиття заходів до малознайомого чоловіка, який, знаходячись у неї вдома, таємно викрав її банківську картку з коштами у сумі 12000 гривень. У скоєнні даного кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, працівники міліції викрили іноземного громадянина, 1986 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...