Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 18.12.2013

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 172 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Працівниками Іллічівського МВ викрито 19-річну Ліду, яка знаходячись в гостях у Тетяни, 1979 р.н., викрала її золотий ланцюжок з хрестиком. Від затриманої отримано правдиві свідчення, відпущено під зобов’язання.

До Приморського РВ викрито 33-річного Ігоря, який шляхом зловживання довірою, під приводом взяття грошових коштів для купівлі меблів та подальшої її реалізації, шахрайським шляхом заволодів у 42-річного жителя Одеської області грошима в сумі 30 тисяч гривень, який останній взяв у кредит в одному з банків міста. Чоловік зізнався у вчиненні вказаного кримінального правопорушення та відпущений під зобов’язання. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

В ході відпрацювання заяви 24-річного Сергія співробітниками Шевченківського ВМ було викрито раніше засудженого 23-річного жителя Одеської області, який шляхом вільного доступу з кімнати гуртожитку викрав ноутбук. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Котовського МВ надійшло подання з управління юстиції про те, що 33-річний Олександр ухиляється від сплати аліментів на користь колишньої дружини. Слідчим відділом Котовського МВ за даним фактом розпочате кримінальне провадження за ст. 164 (ухилення від сплати аліментів на утримання дітей) Кримінального кодексу України.

Працівниками Портофранківського ВМ викрито 46-річного Михайла, який шляхом обману під приводом вирішення питання щодо працевлаштування після закінчення вищого навчального закладу, заволодів значною сумою грошей у 23-річного Олександра. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Ведеться слідство.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...