Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 16.01.2014

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 210 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Южненського РВ надійшло повідомлення від чергового лікаря міської лікарні, що ним надано медичну допомогу Сергію, 1983 р.н., якого доставлено з травматичним пораненням голови. Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що в барі між Сергієм та Олегом, 1966 р.н., виникла сварка, в ході якої останній здійснив зі свого травматичного пістолету постріл у бік опонента. Підозрюваного затримано в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу. За фактом замаху на вбивство розпочато кримінальне провадження.

 

До Ренійського РВ надійшло повідомлення від чергового лікаря центральної районної лікарні про те, що до реанімаційного відділення медичного закладу доставлено 48-річного місцевого жителя, з тяжкими тілесними ушкодженнями. Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події встановлено, що постраждалий за місцем свого мешкання вживав спиртні напої разом зі своїм родичем, 1938 р.н., під час застілля між ними виникла сварка, в ході якої останній сокирою спричинив тілесні ушкодження противнику. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Балтського РВ встановлено, що після спільного вживання спиртних напоїв між місцевим жителем, 1988 р.н., та жителем с. Троїцьке Любашівського району, 1984 р.н., сталося сварка, в ході якої останній кухонним ножем наніс тілесні ушкодження опоненту.

 

Працівниками Кілійського РВ встановлено факт незаконного заволодіння транспортним засобом раніше засудженим жителем с. Приморське, 1970 р.н. Напередодні він запропонував своєму односельчанину, 1982 р.н., відвести його з трьома товаришами до м. Вилкове, однак по дорозі скориставшись тим, що власник вийшов зі свого автомобілю "ВАЗ-2113", сів за кермо та поїхав. За даним фактом здійснюється перевірка.

 

До Київського РВ надійшло повідомлення про те, що невідома особа проникла до службового приміщення розважального комплексу та таємно викрала комп’ютерне обладнання. Сума збитку 2400 грн. Вжитими заходами викрито Михайла, 1980 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення.

 

До Суворовського РВ надійшла заява від 24-річної Юлії про вжиття заходів до невідомої особи, яка, пошкодивши замок на вхідних дверях, проникла до її квартири та викрала звідти посуд. Загальна сума збитку склала 1000 гривень. В ході оперативно-розшукових заходів у вчиненні вказаного правопорушення викрито непрацюючу одеситку, 1961 р.н. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Речові докази вилучено та повернуто власниці.

 

До Київського РВ надійшла заява від Сергія, 1973 р.н., про те, що невідома особа скоїла крадіжку двигуна з його автомобіля, який знаходився на вулиці Люстдорфська дорога. Вжитими заходами викрито двох одеситів, від яких надійшли правдиві свідчення.

 

Працівниками Роздільнянського РВ в ході проведення санкціоновано обшуку домоволодіння жителя смт. Лиманське, 1971 р.н., виявлено та вилучено медичний шприц заповнений розчином ацетильованого опію, пластикову пляшку від розчинника "647", поліетиленовий пакунок з 2-ма кг насіння маку з характерним запахом ацетону та 6 використаних медшприців з залишками речовини коричневого кольору та бурого кольору. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...