Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 213 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До чергової частини Портофранківського ВМ надійшла заява від 23-річної Дарини, щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка, знаходячись в приміщенні вищого навчального закладу, з її сумки викрала гаманець, в якому знаходився студентський квиток, кредитні картки та гроші. Вжитими заходами працівниками карного розшуку викрито 47-річну одеситку, яка зізналася у вчинені вказаного кримінального правопорушення. За вказані дії законодавством передбачено покарання згідно статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Білгород-Дністровського МВ викрито Олександра, 1976 р.н., у якого в господарській сумці виявлено та вилучено "АКМС-74", магазин з 20 патронами до нього та пристрій для відстрілу гумових куль. Вилучене направлено до НДЕКЦ. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Працівниками карного розшуку Шевченківського ВМ викрито 19-річного мешканця Одеської області, який шляхом пошкодження вікна автомобіля, вчинив крадіжку відеореєстратора. Сума матеріального збитку становить майже дві тисячі гривень. Затриманий зізнався працівникам міліції у вчиненому злочині, після чого його відпущено під зобов’язання. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Білгород-Дністровського МВ звернувся житель міста із заявою про те, що невідома особа викрала з його гаражу електроінструменти на суму 2000 грн. Вжитими заходами у вчиненні злочину викрито 22-річного мешканця міста, від якої отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...